SVERIGES FRÄMSTA MENTALA RÅDGIVARE

OM SVERIGES FRÄMSTA MENTALA RÅDGIVARE:

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare. Han är expert inom ledarskap, förändring och prestation. Han arbetar som föreläsare och utmanar sin publik till att tänka större och bli mentalt starkare.

Förändring kräver mod – det är ett utav hans ledord under föreläsningen. Utan mod kommer man ingenstans menar han på. Johannes är därför specialiserad på att träna människor till att våga och kliva utanför sina trygghetszoner för att uppnå sina mål.

Sedan år 2007 har han tränat 300 Verkställande Direktörer i personligt ledarskap och föreläst för över 100 000 personer. Chefer, elitidrottare, prisbelönta entreprenörer, mediapersonligheter och flera av Sveriges största företag anlitar Johannes Hansen för att maximera sin potential.

UNDER FÖRELÄSNINGEN:

Under själva föreläsningen bland 600 unga företagare fick vi utföra en rad olika övningar.

Till en början fick vi byta plats för att sätta oss bredvid någon ny människa vi inte kände och hälsa på den och föra ett samtal. Därefter skulle vi fundera på våra egna drömmar och berätta dem för alla som satt i föreläsningssalen. Sedan fick vi olika frågor att svara på. En del som hade scenskräck fick gå upp på scen och ta emot stora applåder.

Under hela föreläsningen fick vi tänka utifrån våra egna mål och visioner. Vilka människor vi skulle kontakta här näst och hur vi på så sätt skulle kunna utvecklas som människor och entreprenörer.

Hela föreläsningen handlade om mod och att våga utvecklas. En annorlunda men riktigt bra, en av de bästa jag varit på faktiskt!

Så får ni chansen att lyssna på Johannes Hansen – så ta den!

Hans hemsida hittar ni här: http://johanneshansen.com

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s